Jag och mina tankar!

Allt känns som en tävling,
en tävling om uppmärksamhet,
en tävling om vem som är bäst,
en tävling som är alldeles för onödig,
en som endå finns,
Det drar ner på mig,
på mitt humör,
och självfötroende.
Känner mig underlägsen och otillräcklig,
känner mig osynlig.
Vill inte fortsätta längre!

Shakira - loka

Drogar musik i väntan på idol, rättare sagt, Rihanna - Only girl, Grym låt och musikvideo!
Ska gå tidigt och sova ikväll eftersom att imoron ska jag befinna mig i sunnanvik (tror det var där) kl. 11.00. Har träning inför Schweiz i sommar, så ska bli helt rent ut sagt skit kul! Kan inte vänta tills det blir sommar och man får åka iväg med ett underbart gäng på en oförglömlig resa! :D Men mycket kul ska man hinna med före det, nu närmast är det ju KK 11-14.11
Iaf, skulle ännu måsta läsa på prov, men motivationen saknas som vanligt! måste komma ihåg att packa ner böckerna tills imoron så kanske man har lite tid för läsning också, inte för att jag tror att jag kommer att göra det men jag MÅST! annars kommer nog denna provvecka gå åt helvete! Det är bara att "ta tummen ur röven" som man brukar säga och läsa lite! :p
Nej nu ska jag och se på idol, Ciao! ♥

.

Vad patetiskt!

Shit, vad är på gång?

Tog just en behövd tupplur! Jag som aldrig brukar sova på dagarna, oavsett vad jag gör. Vet inte vad det är som går runt i min kropp, är konstant trött och gäspar hela tiden! Man brukar ju vara trött lite nu som då, men har varit trött enda från söndagen, oavsett hur mycket jag sover, och kan säga att det inte är mera än vanligt. Skolan är jobbigare än vanligt då man bara vill sova hela tiden!
Vad är det som händer? skulle kunna sova en hel dag om jag skulle få! :O
Kan det bara bero på att vi går mot mörkare tider? Att vintern börjar ta fart? inte tycker jag att man brukar vara såhär trött bara för att det är mörkt där ute, det enda som snurrar runt i min hjärna är att hur skönt det sak bli att få gå och sova, inte undra på att det är svårt att läsa på prov då, om det här fortsätter vill jag inte ens tänka på hur provveckan kommer att gå. Kommer inte få någon efterlängtad "sova hur länge man vill" i helgen heller. FSG-dagarna är i helgen så det kommer vara träning efter träning i stort sett hela helgen + egen träning. Hur f*n ska jag orka om jag fortsätter gå runt som en mumie? :O

Help!

Har nån något bra tips på var man kan hitta snygga mössor här i vasa? Vill inte ha en tajt och konstig, utan en helt vanlig, ganska så lös men endå så den sitter kvar på huvudet!
Är tacksam för förslag! :D

Pic: Google
Har en sånhär mössa, bara att det är en svea, gillar inte modellen det minsta, tycker att den är för tajt och den faller fult på mitt huvud! :p

The Kill

Provläsning står som nr. 1 på dagens schema, suck! ska bli skönt att bara slappa idag, första dagen på en vecka som jag har en hel ledig dag, utan träningar eller annat program! :D

Har varit ett hejbans problem om när Haloween ägentligen är, fick idag reda på att det faktist är denna helg, typiskt! Helgen är så gott som fullpackad med program, kommer vara så slut efter alla träningar att jag ordagrant kommer stupa i sängen före 10! Får si hur det blir, men hoppas på en rolig helg! :)
Ska nu ta och sjunka in i filosofins "underbara" värld!


Shoe love!



Några halvtaskiga bilder på mina nya ögonstenar! ♥


Bokmalen själv!

Som en bokmal som jag är har jag just lånat boken Pappas flickor av Tasmina Perry. Boken låna jag av kära ida, ska ikväll mysa ner mig i sängen och börja läsa! Finns inget härligare en vanlig vardag att bädda ner sig i sängen med en bra bok!
Hoppas boken är bra så har jag några andra av samma författare att se fram emot! :D

Onsdag!

Mätt och belåten efter några plättar, mums! ska nu bänka mig framför bonde söker fru och kanske försöka läsa lite på filosofi prov nästa vecka! fy fabian! Längtar inte alls tills nästa vecka, men det är bara att bita ihop och tänka positivt!
Faster kommer hit inatt någongång, får se om man orkar upp eller sover enda tills imorgon, har ju endå sovmorgon! :D
Hejsvej leverpastej! :D

27.10.10

FörlåtFörlåt för denna dåliga uppdatering!!
Har hafft fullt upp nu efter helgen, igår hann jag kanppt komma hem innan jag stupa i säng kl.10.15.
Har just varit och shoppat en ny och mysig stickatröja från gina, bild kommer! :)
Ikväll är det yoga, och nu ska jag och äta!
Mera uppdatering kommer, lovar!
Ha de bra! ♥


Here we go again!

Pic: Google

Första dagen i skolan efter ca ett 10 dagars höstlov! rutinerna ska inbankkas i huvudet på nytt och att stiga upp tidigt på morgonen känns inte alls lockande! De långa timmarna med kurrande mage börjar på nytt. Men har några roliga evenemang att se fram emot! Så tiden till jullovet hoppas vi ska gå i racerfart! :D
Ska trycka i mig en chokladmuffins och plugga lite! :)


Det var ju det jag kela..


Hittade inga nya bra bilder på dig, fick bli en gammal! ♥

Idag fyller min gullegris 17!
GRATTIS linda! ♥



Home sweet home!

Äntligen hemma!
Helgen har varit helt superkul! Tillbringade ju lördag och söndag i borgå med ett gän på ca 25 pers, vi lärde känna varandra och hade det riktigt kul! En sak kan jag säga, har ALDRIG skrattat så mycket på en och samma kväll!
Kom just hem efter en biltur, ska hoppa i duschen och sen och SOVA! har sovit va 3 timmar inatt så det ska bli så härligt att äntligen få slänga sig i en mjuk skön säng!
imorgon är det skola och jag gillar det inte!
Gonatt!♥

Helsingfors

Sitter i hotellets Business Center med syster, har idag spenderat flera timmar i bil och ennu flera timmar på stan med Venla, hittade inte mycket, men se det positiva, har kvar mycket pengar till en annan shoppingresa! :D

Väntar nu på att gå ut och äta, sen blir det badet och sedan och sova! Fötterna bara värker och jag är hur trött som helst!
Imorgon plockas jag upp av ida och sedan kör vi + några andra iväg mot Borgå där helgen kommer att spenderas, kommer hem på söndag kväll, mera uppdatering då!
Ha det bra! ♥

När blir man vuxen?

Gick snabbt in på Rahlenfeldt´s blogg, hittade ett inlägg där man skulle säga hur gammal man var, det fanns kategorier 13-16, 17-20, 21-25 och 25+. Gissa hur skönt det var att lägga att man var mellan 17-20 år, ingen mer fjortis stämpel i pannan, ett år kvar så är man myndig, men när är man egentligen vuxen? man kan vara 20 år och ennu inte vuxen, man kan vara 18 och vuxen, det beror helt på, men hur skönt är det inte att veta att man inte är 16 år längre?

Förut tyckte jag att det inte fanns något positivt med att fylla 17, okej ett år närmare 18, men såvadå? barnbidraget drogs in och nu måste man söka studiestöd som är en ynklig summa gemfört med barnbidraget. Men nu har jag hittat det enda positiva med att just fylla 17, man tolkas inte längre som en fjortis, det är med lite mera respekt som man säger att man är 17 år gemfört med 16, man är lite ädlre och förhoppsningsvis lite mognare. Men när blir man egentligen vuxen?


Dags att röra på fläsket!

Tandvärk och magont, härlig torsdag!
Borde börja packa men vem orkar? jag som brukar tycka att det är kul att packa, men inte idag. Skulle bara vilja hoppa i dushcen och sen och sova.
Nej, nu måste jag skärpa mig! Dags att packa! undra bara vad man ska ta med sig, inte behöver jag ju så mycket kläder egentligen, lr?


pic: Google


Helsingfors




Stöd rosa bandet du med!


Stöd rosa bandet!
Genom att klicka på länken kan du stöda rosa bandet!
Föräskringsbolaget Chartis sänker 10kr/länkning!
Sitt inte bara där, stöd rosa bandet genom att länka! ;)

The man who can´t be moved

Godmorgon, har varit vaken en stund och bara slappat, idag består dagen av tvättning och packning. För imorgon bär det av ner till h:fors med familjen för shopping, på lördag blir man upphämtad av ida och därifrån iväg till Borgå för kulturkarneval kurs. Ska bli superkul att spendera de sista dagarna av höstlovet med finfina människor!

Nu ska jag ta med min Cosmopolitan och gå ut och läsa lite i solen, så himla fint väder idag ju! :D
Have a nice day! ♥


Klipp, Klipp!

Tjeenare!
Dagen har spenderats på stan, har varit och handlat, strosat runt och hållit hårt i min plånbok! får inte köpa något före Helsingfors!!
Varit på café med Venla har jag också hunnit med, nu bär det snart av på yoga än en gång! :)
Har redan märkt att man har blivit vigare, det har till och med min tränare påpekat :) det är ju alltid kul! :D

Justdeja, var ju och klippte bort mina slitna toppar också! (Y) det behövdes verkligen! frissan bara stod och kammade ut tova efter tova, blev nästan lite pinsamt tillslut!




I like!



GillaGillaGilla!

Bloggar

Ingen kan väll ha missat att jag verkligen gillar Andreas Wijk´s blogg och stil! Tycker själv att han är en av de bäst klädda killar jag har sett!
En annan bra blogg med snygga bilder och snygg stil är Felicia.
Bilderna är från deras bloggar

Kolla in dehär två bloggarna om ni inte har gjort det tidigare! :D
Snart bär det av på träning, ska bli skönt att komma hemmifrån ett tag, har spenderat dagen inne p.g.a det usla vädret, det har regnat hela dagen! :(

Pic


Somebody like you

Vill drömma mig bort till varamre breddgrader med sol och bad, med exotiska djur och blå himmel! nämn ett fel med detta!

Behöver en stor dos med inspiration, morgondagen är ennu oklar, håller tummarna för superfint väder, så att man kan tillbringa dagen ute, lite D-vitamin och sol skulle inte sitta så dåligt i den annars rätt så dystra vardagen!

Ska ta en skön dusch och scrubba upp sig lite, bädda ner sig med en bra film och bara njuta av höstlov! Snart börjar jag bli rastlös, behöver lite fart och fläkt och några vänner!
Helgens planer är ändrade, men känner på mig att den kommer bli AWESOME!! :D


Let´s Go


Nu börjar fönster tvättningen! ;P

Why God why?

Träningen var hårdare än någonsin, känns rikitgt skönt nu efter, men tror aldrig att mina ben har skakat så då man har gjort programmet, det var helt sjuukt! men endå superkul!

Sitter och kollar igenom h&m´s hemsida, blev arg då jag såg att de har tagit bort min drömjacka som jag bara har väntat på att ska komma ut i butik!!!
Är tröttare än vanligt och ska nu gå och lägga mig, skönt med höstlov och sovmorgnar nu!
Gonatt!

Här är en bild på jackan som jag skulle ha! :(


Cupcakes!!




Bakade cupcakes idag, är riktigt nöjd med resultatet, men de skulle se ennu snyggare ut om de skulle vara lite större och högre, får tänka på det till nästa gång! ;)
Ska nu ta och provsmaka!
Smell you later!

Glorious

Jag som är en riktig Idol-nörd som sitter fastklistard framför tv:n varje fredag, haha så har nästan hittat en ny favorit, han heter Daniel Norberg, och har en röst som man bara smälter för!



Här är fredagens uppträdande, Juryn tyckte att han sjöng falskt ibland, och det kan jag hålla med om, men jag som inte kan sjunga rent så skiter i det! :p tyckte han var helt sjukt bra! :D

Lyssna och njut!

Utkast: Okt. 17, 2010

Sitter här och är smått avudnsjuk på söta Linda som sticker ner till Turkiet i en vecka ikväll! själv kommer man sitta här och frysa, får gå några gånger i solarium så man inte ser ut som en snögubbe då hon kommer tilbaka! :p

Gårkvällen var både rolig och lite idiotisk! (Men killar gillar ju då man går rakt på sak och inte då man inte vet vad man vill, right?) Nåja, struntar i det och säger tack till alla som gjorde kvällen rolig och speciellt till snälla Ansu som orkade hämta och skjutsa hem mig igår! TACK! ♥

Nu ska jag hoppa i några kläder och sen kommer fammo hit


Kommer sakna dig tjejen! ♥

Smile to the camera

Go´ kväll!
Ska just klä på mig 7 lager med kläder och köra iväg till karo, hoppas på en rolig kväll med trevligt sällskap! :D
Ogillar cambilder,
men har varken tid eller ork att ta fram en riktig kamera.

Have a nice saturday evening!♥

Bloggtips!

Pic: Ebbasfoton
Helt grymma bilder har hon! Kolla in!
Har läst bloggen ett tag och kan säga att den är superbra! :D

16.10.2010

Tillbaka från grundutbildningen, fick gratis pizza och lite smått och gått att äta på, blev lite tröttsamt att sitta och lyssna hela tiden, men något kanske man lärde sig iaf.
Ska nu ta och vila en stund och sedan ikväll iväg på födelsedagsfest.
Ha de gött! ♥

Fredagskväll!


Webcambilder är ju så snygga! :p
Snygg tröja man har då! (Y)

Har kollat på idol, varit i bastun och ätit chips, en rätt så perfekt mysig fredagskväll, nu väntar jag bara på fortsättningen, sedan ska lilla jag gå och sova, imorgon blir det att stiga upp tidigt eftersom att man kl. 10.00 ska berfinna sig på kurs för att bli powerclubsledare, har ingen aning om var vi ska vara, vet bara vägen men det hjälper inte så mycket det heller,hoppas mami vet :)

Ja, morgondagen består då av kurs från 10-17.00, på kvällen kanske man far iväg på en födelsedagsfest, vem vet ;)
Goodnight sleep tight! ♥

Insipration på -10!







Här är några bilder från pancho villa, blev inte många tagna, men
Gårkvällen spenderades på Royal, helt okej, de spelade ganska dåliga låtar, men annars riktigt trevligt folk! ;)
Håller på att storstäda i rummet, nytvättade lakan, vädrar ut och ska nu å damsuga,
See you!

Gutenmorgen!



Lookbook

Idag: Dagsverk
Nu: ÄTA!

Party feeling!


Här är humöret på topp låten! Blir alltid på så bra humör då jag hör den! ;)
Lyssna!


I wanna love somebody, somebody like you..

HÖSTLOV!! :D

14.10,2010

Gutenmorgen!
Är ready to go, idag är det en väldigt lätt skoldag, ska också möta upp ida på håltimmen,
Äh, måste sticka nu,
See you! ♥
Kör på en gammal bild!

Egoboost!

Bastun väntar och det är konvent imorgon!

Läste på kissies blogg att man kan bli smal med hjälp av sprutor, ville bara säga att det är det töntigaste jag har hört någonsin! okej, om man är lite rundare, och man vill vara smalare så att man trivs så värkkar det ju inte vara en så dum idé, men jag tycker att det är fjantigt och skulle ALDRIG använda sorter av sprutor, piller m.m. för att gå ner i vikt, inte för att jag vill det, trivs perfekt i min kropp och gillar den! det är väll det som är huvudsaken? att man själv trivs i den kropp man har, och inte vad andra tycker och tänker om dig! Du är din kropp och du ska själv trivas i den! Bara man själv trivs tycker jag inte det är någon skillnad vilken kroppsstorlek man har!

Haha, har väll läst lite vääl mycket i blondinbellas bok, men man börjar faktist att tänka efter då man läser den, och jag själv märkt redan idag, att jag mindre och mindre börjar älta saker och komplex, satt i bussen och log över att jag för tillfället är väldigt nöjd med mig själv och mitt liv, det är inte perfekt, men vem har ett perfekt liv?

Ska sluta med detta psykolog snack och gå i bastun! :D


Clark Little

Kollade in Valma's blogg, och hittade bilder som Clark Little har tagit, han är helt GRYM!



Fotograf: Clark Little

Om ni är lite intresserade så finns hans bilder Här!!
Helt fantastiskt!

Pluggning på G

Hej och hå, dagen är blå!

Lånade Blondinbellas bok Egoboost av Jessi igår, och hittils så är den grymt bra! man får sig som sagt en egoboost!
läs den!
Annars då, dagen rullar på som vanligt och ikväll är det återigen yoga, eneglska förhör med minst 500000 ord ska läsas på! Great! Men engelska är inte riktigt min starkka sida så ska verkligen försöka få bra i detta förhör!



Varför ska man vara så efterklok?

Mmm, doftar nybakta semlor i hela huset! :D
haha, hade en grymt rolig engelska timme idag, annars helt okej skola med god mat! :p
Räknade ut idag på morgonen då jag bara var trött och ville somna om att det bara är 2 dagar kvar innan man får höstlov!! och den ena är en sovmorgon!! ;) Häärliga tider!


Pic: Lookbook
Åååh! ångrar lite att jag inte köpte dendär jackan från h&m, den är så grymt snygg!!
Får hoppas att jag hittar en lika snygg i Huvudstaden nästa vecka! :D

Snow

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väll roligt hurraa..! :p
Pic: Goole

11.10.2010

Huvudvärken sitter ennu kvar som ett plåster på huden! -.-
Iaf så tänker jag fara på träning och förvränga tanken på huvudvärk! :D
Fick förresten en trevlig nyhet direkt man steg innanför dörren till klassrummet, både linda och christa satt och smilade som aldrig förr! fick veta att jag också har blivit en Powerclubs ledare! ;D Så på lördagen ska man iväg på en kursning! :D
Och umeå resan i vår kan man ju inte undgå att se fram emot! :p haha!
Ska ta och svälja en huvudvärks tablett till och sen på träning! ;)
See you!

Huvudvärk!

Huvudvärken drabbade min skalle, skippade textbehandling, sitter nu här med smörgås och varm kakao och ska se på PS. I love you!

Underbar film!

10.10.2010

Hade en riktigt kul träning med en superkul överraskning, imorgon ska vi nämligen lära några fotbollspojkar och flickor (några år äldre än oss) truppgymnastik, haha, de ska bli så kul att se dem hoppa och göra vågrörelser och fartsvängar och sånt! :p

Steg just ur duschen och nu känner man sig riktigt fräch! Älskar att duscha!! (haha)
Ska iaf snart läsa igenom filosofi en gång till (om jag faktist orkar) eller så går jag och sover! :p
Sovmorgon imoron då! jihhaaa!! Finns inget bättre än sovmorgon på måndag morgon! men ska försöka gå upp tidigare och fortsätta läsa på förhöret, dit for min sovmorgon! :p


Brunett

Pic: Google
Funderar på om jag ska färga håret brunare igen, färgade det för ett tag sen och blev riktigt nöjd, men tyvärr så hålls ju inte färgen i så länge så nu har man då sin vanliga, tråkiga livlösa färg igen :/
Men jag vet inte om jag är allergisk mot den hårfärgen som jag hade eller vad det var, för det börja klia riktigt i hårbotten sist jag färgade, såklart så glömmer man varje gång att göra det där testet som man ska göra vad är det 24 timmar före man färgar för att se om man är allergisk mot färgen eller ej. Men vem orkar vänta i 24 timmar för att få börja färga håret? :o Då jag färgar brukar det ofta vara ett spontant beslut som fattar just före man färgar.
Eller så kanske man bara ska lägga i slingor, inte för att jag tror att det syns så bra om man lägger i mörka slingor i ett redan mörkt hår, men man får lite mera glans och färg i det :)

Nu:

Ska ta med min fula filosofibok ut och pressa! haha, nää, men ska ta och gå ut och läsa lite på förhör i det fina höstvädret! :)
Hörs senare!

btw. nu är det bestämt, sticker ner till Hufvudstaden den 22 -23.10 för shopping! ;)

Gratulis!

GRATTIS säger vi alla till ida idag!!


Har tyvärr nästan ingen bild på dig på denhär datorn! :(

But anyway, Congratulations! ♥
Have a nice day! :)

Pancho Villa

Kom just hem från den kväll på Pancho Villa med tjejerna, God mat och mysigt hade vi det! :) Kameran hängde med men det blev inte mycket bilder, kommer säkert upp någon lite senare! :)
Får ett riktigt shopping-sug då man kollar runt på alla modebloggar, bara någon vecka kvar tills det bär ner till Huvudstaden för lite shopping! :D (Y)
btw. kollade spåkulan på facebook, där stod det att jag skulle lära mig mera om honung, och att jag kommer att älska det, så nu blir det väll att gömma sig med en honungs burk på rummet resten av kvällen! ;)

Hittade förresten mina dröm vinterskor på Angelicka Blick's blogg just! :D
Hur snygga lixom? :o Ge mig!! helt perfekta för mig som inte orkar springa runt i högklackat en hel dag, varma ser du också ut att vara! ;)
Int finns väll skopunkten i Finland? :/

Sidecut!


Bild: Google
Wow! hur coolt skulle det vara att fixa en sidecut?
Inte just exakt som denna, men hittade inte en bättre bild, men om någon läser paow´s blogg, hon har ju fixat en och tycker det är grymt snyggt!
Men för tillfället så skulle jag nog inte våga raka av lite av håret, men vem vet, kanske man gör det i framtiden? :p
Skulle vara kul att ha en lite annorlunda frisyr och inte den samma vanliga hela tiden! :)



Inspiration!




Pics: Lookbook.nu

Idol

Bilder: Google
Blir en lugn hemmakväll med Idol och pizza! känner att jag behöver ta det lite lugnt efter en jobbig skolvecka och så kör vi imoron iställe! ;D

Check it out!


Haha! Grymmaste reklamen eveeer!! Ni måste kolla!!

Morgen!

Då var det torsdag morgon och sovmorgon! :)
Ska just springa iväg till bussen.
Idag blir det en lång dag, har skola till 3, sedan iväg på stan och klockan 5 ska vi befinna oss vid Gloria för att prova på att vara powerclubs ledare eller något sånt :p kommer troligen inte hem före 21.00.
Tog en bild hastigt och lustigt, nu måste jag springa iväg!
See you!

Yogatime!

Cha Cha, (hahha)

Har haft en riktigt bra dag idag, började med skola, sen till stan en sväng och sen tillbaka till skolan och snacka med tyskar! haha, 5 st, tyskar kom på besök så vi fick chansen att prata lite tyska med de, har inte haft tyska en våren, så jaa, bra vet jag nu int om de gick :p men de tyckte att vi var riktigt bra om man tänker på att vi endast har läst tyska i sammanlagt 3 kurser :) så det var ju kul att höra, kanske man ska satsa på en karriär i tyskland :p

Och, ikväll står det yoga på schemat, riktigt kul och skönt då man efteråt får ligga och slappna av på en spikmatta med filt och kudde, haha, kan säga att efter några gånger så börjar det verkligen bli jobbigare, man blir svettigare och svettigare efter varje gång, men det sägs att efter 3 gånger så börjar det gå bättre och bättre, så har nu varit tre gånger så ska hoppas att det går bättre idag då! ;)


Min dröm, haha


HAHA!






Nuförtiden består dagarna mest av skola och träning, ganska enformiga men,
Har länge försökt tänka mig min vardag utan träningarna med truppen, och ärligt så skulle jag inte kunna göra det. Skulle vara helt rastlös och inte ha något att göra, träning på gym är heller inte rittit min grej, då får jag ingenting gjort om man inte går på timmar, men det är inte kul att bara träna utan något mål! Måste ha ett mål, något som man strävar till under den tid man tränar, det går inte bara att träna utan att veta vart man är på väg.

Vardagen skulle bli tråkig och man skulle bara bli mera deprimerad och deprimerad hela tiden, den stämning och känsla vi har mellan oss är helig! (haha) alla kan vara säg själva och bara slappna av och ha kul!

Och en sak som jag verkligen inte skulle klara mig utan är våra bussresor ner till tävlingarna!
Måste bara säga en sak, alla ni är GULD värda! ♥

Blev ett såndär långt känslosamt inlägg för en gångsskull! :p

Humörsvängning här hej!


Hur kan humöret svänga sådär på bara en sekund?

Måndagen

Fotograf: Kim Anderson



Sovmorgon - Skola - Textbehandling - Hem - Träning - Sova

Glamoröst, javisst!



Drar snart iväg på träning med favoriterna! ♥

Lookbook

Varför är det så att varenda gång jag skriver in lookbook.nu så kommer det bara bilder på män, inte mig emot (haha) men jag tycker bara att det är ganska konstigt, skulle också vilja se bilder på flickor! :P



Yeey, hitta där man ändra det!


Sunday morning!

» Godmorgon, sitter här i morgonrock och funderar över livets stora frågor (haha) idag blir det att slappa och göra läxor och sen ikväll iväg på träning! :D (Y)

Gårdagen spenderades då vid ansu med 3 härliga tjejer, vi kolla på Snabba cash och Nick&Norah.
Ska börja släpa mig ner och äta frukost nu.

Smell you later!


Bild från konstensnatt! ♥

Fingersmycken!


Tjuren har jag fått i present och den andra är från h&m! :)

En springrunda

» Snörade på springskorna och begav mig ut på en lenkki, åt god mat och nu sitter jag här efter en lång skön dusch! kvällens planer är att åka in till stan och hyra film med tjejorna och sedan iväg till ansus och mysa!
Hoppas ni får en rolig lördagskväll!


haha!




Första oktober!

Tjenamosh det är Fredaaag!!

Ska slänga i mig några mackor, byta kläder och sedan sticka iväg till mommo och moffa i Malax! Är väll där tills kvällen och sedan hem och (suprise, suprise) se på idol! :p
Vilket intressant och händelserikt liv man har! :p
Men nåja, måste skynda lite nu, have a nice friday everyone! :)

Hejsvejs leverpastej!


Btw. så kom inte Olle Hedberg vidare i idol, vad tänker svenska folket med rikitgt? :O
-.-

RSS 2.0