Håller tummarna!

Om dethär skiter sig vet jag inte vad jag ska göra!
I snart 2 och ett halvt år har man väntat på få börja planera och träna inför det.
Det var höjdpunkten, på länge!
SNÄLLA!



Lillajul!

Glad Lillajul allihopa!
Själv sticker jag iväg till Sundom för lillajuls-mys! :)



Complicated


Gotland, sommar 2010

Califrona King Bed

Stannade i stan en stund efter skolan och hittade äntligen en julfestklänning! Glad_tjej_93!! :p
Annars är jag i stort behov ev en förnyad vinter garderob! Frös häcken va mig när jag gick de ynka metrarna till stan, brrh! Synd bara att plånboken inte håller med mig :(

Annars så blir det en lugn hemma-idol-bastu kväll ikväll. Rätt så skötn efter en jobbig vecka och nästa vecka orkar jag inte ens fundera över, har inte ledigt en enda dag, i stort sett är det program från morgon till kväll varje dag.

Ska fortsätta att se på Kenza&Tyra show nu!
I brist på bilder får ni stå ut med ennu en Rihanna bild från Google!
Bästa låten btw!

IT`S FRIDAY TOMORROW!

Kom hem från fröken Aarnio för ett tag sedan, ska nu i duschen och sedan försöka orka ta tag i miniräknaren och räkna några uppgifter och sedan bänka mig framför Robinson.
Imorgon är det julgranstädning och julgröt i skolan, mysigt värre! :D
Vill ha!! ♥


Bastu&Pizza

old

Nyuppfräshad från bastun! Älskar att gå i bastun, det skönaste som finns! ;)
Läxorna är ennu ogjorda men idag skiter jag fullständigt i dem, har haft allt för lite tid med läxor, hatar då man kommer hem först halv 5 och sedan ska man ta det lugnt en liten stund och sedan iväg på träning, hinner inte med något annat.
Nu blir det hemlagad pizza och sedan krypa ner under täcket och läsa de 456789 sidor jag har kvar i engelska boken.
Sov Gott! ♥

Kings&Queens

Helloooo,
Helt okej dag, supergod mat i skolan! (Y) efter vandrade man på stan med Linda och Christa och sedan iväg till Adam & Eva, inget fyndades och börjar bli desperat för att hitta något att använda på julfesten!
Ska snart iväg på träningar och ska bannemej ha didä byxorna idag!! Har blivit några förseningar och idag blir det sten sax och påse om vem som måste vänta lite till eftresom att ett par inte har kommer ännu! :p
Så håll tummarna för att jag får hem dem idag!
Har annars btw. en söt rella vikarie och sen  störande engelska vikarie!!
Pic: Google

Robyn Fenty

Jaja, sitter för tillfället och försöker få något av min engelska presentation. Känner på mig att den kommer bli riktigt snygg om jag får tillräkligt med tid på mig, så nu brinner det bara i fingertopparna, för en gångs skull ser jag fram emot att göra en läxa, haha, konstig jag är! Men jaa, den kommer bli grym!


Pic: Google

Som kanske flera av er inte vet är att Rihanna egentligen heter Robyn Fenty, själv blev jag förvånad över att jag aldrig har hört hennes riktiga namn förut.
Man vet så väldigt lite om artisten själv, det som pressen skriver och hittar på är egentligen mycket av det man vet. Som då man hör Rihanna, tänker man på hennes låtar och hennes förhållande till Chris Brown, det förhållande som slutade i misshandel. Av vad jag har läst och fått veta är att hon är en helt fantastisk person. En riktig idol, med ett så högt självfötroende så det finns inte, hon är en så otroligt stark person. Tror nästan att jag har hittat en ny förebild!


Spåkulan på facebook slår till igen!



Ett biobesök blir början på en romans.

Någon som vill hänga med? hahah, skämtosido! Men lite lustigt är det då jag och linda har planerat in ett biobesök för att kolla nya Harry potter!


Nu kör vi!

Skippar konventen i skogen och sticker istället iväg till Ansus med flickorna! Blir en PS 3 kväll och jag ska äga ut alla på COD! moahhhaaa!!
Vi ska mysa och ha det mysigt och nörda oss lite extra! nördar är vi allihopa, allihopa, nördar e vi allihopa allihopa... haha.
hehe
Ha en bra fredagskväll allihopa! :D

Fläta




Bild från My Blomqvist´s blogg

Här ser man inspiration på hög nivå!
Pälsjackan står för tillfället rätt högt på min vill ha lista!

Jag och linda har kommit på en grym idé till fototävlingen i vår skola där temat är
svenskt, kommer bli skit roligt!

I brist på bilder

Gick hem från skolan med värsta piss-humöret! sjuk mage, kallt och mörkt där ute. Men humöret steg efter ett House avsnitt och en skön filt! :)
Hoppade över yogan pga min dumma mage! -.- Ska nu istället göra någonting gått och kanske krypa ner under täcket med min engelska bok som måste läsas ut och bara vila! Läxorna struntar vi i! :p
old

Flum inlägg!

måste bara TACKA ida och ansu som fick mig att öppna öronen och ögonen för det alldeles fantastiska bandet 30 seconds to mars. De är helt UNDERBARA!!! kan inte säga annat! :p
Så om ni aldrig har hört dem så GÖR DET!
rekomenderar dem!!
haha! :P

Hehe, ni kan ju gissa vems album som jag har som bakgrundsbild på mobilen! :P

Puh

Ska bara snabbt tillägga att för tillfället består mitt liv av skola och träningar inför 110års-jubilét. Skolan suger men träningarna är roliga, får kanske också en till medlem till vå trupp!!! WÄÄÄÄÄÄ!!! :D superkul! ;)

Fick ut betyget igår, det sög värre än någonsin, men det får man väll ta om man satsar på annat än prov under och före provveckan, funderar på höjning, men har knappt en ledig dag under denna period! :O
Har nu tre förhör irad, sen ska man läsa ut en engelska bok på 400 sidor och skriva en bokpresentation om den, en annan presentation borde skrivas i engelska, + fronterupgifter varje fredag, rella förhör och geografi presentationer, nämnde bara några, känner på mig att jag kommer vara utbränd innan jullovet!!
Men nu väntar mat, hejsvej! ;)

Hemmahemmaheeemma!

Finally! Hemresan frpn Borgå tog lite på 5 timmar, men skönt att inte behöva åka med buss och fick iställe skjuts av ida hem! :D

Har haft det riktigt roligt på KK. Trevligt folk och allmänt mysigt! :) orkar inte gå in på detaljer. duschen och sängen lockar allt för mycket! :p
Imorgon är det vanlig skoldag och jag hoppas att jag inte kommer vara allt för trött och att lärarna kan ha lite medlidande med mig eftersom att alla mina läxor är ogjorda! :/

Tjohejsan! :D


Glad_tjej_93

WIIIIHHOOO!! Gissa om dagen blev räddad då jag fick veta att jag fick 8,5 i filosofi provet! ääääh, så här ser ni den framtida stora filosofen! :D Finska gick tyvärr inte lika bra, men äh, 7+ är ju endå helt okej ;)
Ska nu sätta mig ner med kullen av läxor innan träningen! jippikajej! Men bara en dag kvar och sedan åker jag ner till H:fors och sedan Borgå och praattar nyyländska! (Y)
Rihanna - Only girl

Too cool for school!

Lång skoldag, dåligt samvete skapades på engelska timmen, men, det går väll över.
Shoppade skolböcker och häften efter skolan, jippii. Det är så onödigt att man ska behöva satsa mycket pengar på böcker man bara använder i en kurs.
Imorgon blir det att fara och köpa tågbiljetter med söta venla! :) Funderar på om man ska ta tågbuss kl. 4 på morgonen så man hinner shoppa en timme i hesa, hehe! Blir väll iställe att springa runt i 20 minuter och se om man hittar något smått, haha! :p
Old pic

The man who can´t be moved!

Helgen börjar lida mot sitt slut, har haft en skön och mysig efterlängtad helg med härliga sovmorgnar och trevliga promenader med finfina människor! (haha, kunde inte klämma in flera adjektiv i en mening!)
Halva träningen tränade vi faktist och andra timmen slöa vi bara, så går det då man inte har en tränare! :p
Imorgon är det ny period och nya möjligheter! haha, har dessutom sovmorgon imoron, skönt! :)
Ska just hoppa i duschen sen bädda ner mig med en bra bok och avsluta söndagen, är på humör för ett se en riktigt romantisk film där man får drömma sig bort till sol och värme i detta höst mörker! Det skulle inte sitta allt för fel! :p
Pic: Google

Free Fallin

HAHA,  som alla andra så måste även jag köra till med "slänga med håret bilderna" Inte så lyckade men, roliga blev de ju!

Filmtips!

Såg filmen Letters to Juliet igår, Så fin och sorglig! Så om någoon vill se en romantisk och fin film så rekomenderar jag den! :)


Pic: Google


Tackar jessi för att jag fick låna den! :)


Varning för nörd-inlägg!

En sån Idol - nörd som jag är har jag suttit fastklistrad framför idol ikväll. Bästa idol-kvällen någonsin! Alla var helt superbra och vilka känslor. Då Olle Hedberg to fram gitarren och sjöng Free Fallin kände man bara hur hårstårna reste sig!
Och de som såg på det hörde säkert låten som de gjorde för att stöda Unicef. All I need is you av Andreas Carlsson, där bara välde känslorna upp, man tänker på barnen i bl.a. Afrika, vilka känslor man får! Det går bara inte att sitta och lyssna på den låten och bli orörd!


Jag och min mössa!



Justd! Köpte ju en ny mössa för ett tag sedan! Love it!
Så myisg och skön! ;)
Kommer från Carlings!

Finally!

JAAAA!

Provveckan är äntligen över, skrev engelska provet idag, och vad ska man säga, har skrivit ett bättre prov i mitt liv.
Gårdagen spenderades med en hel bunt småbarn, halloweendico stod på schemat. Kul var det, kom hem först efter 9 och då skulle man börja läsa på prov med en dunkande huvudvärk och en väldigt trött kropp! Läste inte länge förrän jag hoppa i duschen. Sängen frestade allt för mycket, och provveckans sista prov sket man i.
Ikväll blir det att vila för hela slanten, ska bara si på film och ta det lugnt efter en stressig vecka, så får man se vad lördagen för med sig! :)
Seeyou! ♥

Hehe!


Och, provveckan fortsätter...

Goddag, finska gick nu som det gick,  nu är det bara att ladda om, historia är det som gäller imorgon. Vad ska jag säga, historia är enligt mig rätt så intressant, så det ska väll gå bra bara man orkar släpa sin röv till väskan och hämta böckerna. Jobbigt värre!

Jaja, nu kör vi på nytt! Positiva tankar så ska det nog gå bra! Har ju fått höra att jag är rätt så bra på hissa, hehe! ;p
Haha, positiva tankar! ;)

New shoes!

Justde, köpte ju ett par nya converse för ett tag sedan! Svarta och låg modell, håller ännu på att gå in dem lite, men de blir bara bekvämare och bekvämare!
60 € gick dem på. riktigt bra pris enligt mig! :)

2:a november!

Pust, filosofi provet klarat, gick faktist bättre än väntat så de e man glad för! Stack till Wayne´s på varm kaka och kyckling smörgås efter provet med Christa och Linda efter provet! :D
Ska nu ta tag i nästa prov, nämligen finska, jippii! Håller tummarna för att den finska guden skänker mig lite kunskap ikväll! :D
See you! ♥

Filosofi sucks!

Nej, har nu under denna dag konstaterat att filosofi verkligen inte är min grej! Kan någon berätta för mig varför man måste veta vad nominalism är!? Nää, helt onödigt!! Det sägs ju att om man är smart och börjar läsa filosofi så blir man osmart och tvärt om, så då måste jag ju ha varit smart eftersom att jag inte fattar något av detta!!

Säger hej åt en 4:a i provet och ska försöka fokusera på de kommande proven iställe! :D
Gonatt!♥


Vill dra mössan över huvudet och mysa ner mig!

Halohalo.
provveckan har börjat och jag känner mig stressad, mycket att göra, läsa och kunna. Imorgon är det filosofi prov som man ska försöka kämpa sig igenom. nej nej, filosofi är verkligen inte min grej! Är det någons? Sitter och knaprar i mig lite yoghurt doppade cashewnötter för att få upp energin lite, så himla goda! :D
jaja, back to the book!
Sköt om er, blir troligen lite snål bloggning nu i veckan ♥

RSS 2.0